Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
22.6.2008, Pavel Bureš, aktualita
Společnost Samsung, resp. její Windows Mobile komunikátor Omnia (označovaný také jako i900), ponese DivX certifikát. Připomeňme, že DivX je obrazový kodek používaný k přehrávání komprimovaného videa nejen na počítačích, ale v poslední době...
o.gato | 30.6.20089:20
Nemyslím si, že tento mobil bude mít pouze 3,2 Mpix fotoaparát. Všechny ostatní naše i zahraniční servery i samotný Samsung uvádí 5 Mpix....
Odpovědět0  0
Pavel Bureš (140) | 30.6.200815:56
Máte pravdu, už je to opraveno.
Odpovědět0  0
Mark168 | 24.6.20089:12
myslím že přesně datum nebylo stanoveno, Google mluví už od začátku jen o obecném termínu 4.kvartál­/2008. Ano první snad bude DreamPhone, ještě uvidíme, výrobců je a bude určitě víc.

Pokud o tom chceš vědět víc tak si na news.google.com přepni na verzi pro ­[U.S.­] ­( http:­/­/news.google.com­/news?ned=us ­) no a pokud nerozumíš moc dobře anglicky tak si každou stránku prožeň Translátorem který je zdarma na adrese http:­/­/translate.google.cz­/ ­(stačí jen zkopírovat adresu stránky a nechat si ji přeložit celou­). Každopádně poslední dobou je kolem Androida stále víc rušno, trochu to sleduju a konference I­/O 2008 toho byla plná. Google mluvil snad jen o mobilních technologiích a představoval platformu android ze všech stran ­(ty videa jsou mimochodem dostupné na internetu, to v těch zprávách na news.google.com najdeš celkem rychle­) ... taky jsem zvědav co z toho bude. Rozhodně to bude vzorně otevřené, to už je teď jasný. Google zkrátka dá zadarmo k dispozici systém a aplikační výbavu ale co s tím pak udělají výrobci telefonu, mobilní operátoři a uživatele to už je jen v jejich rukách ... dokonce pokud se uživateli nebudou úpravy operátora a aplikace operátora úplně zamlouvat může prostě vymazat vše a nainstalovat tam ­"čistý­" android od googlu ­- kdykoliv a kteroukoliv verzi bude chtít, to je vlastnost která se mi opravdu zamlouvá, no uvidíme, uvidíme ­- telefony jsou spotřební zboží určitě nejakyho Androida taky pořídím už ze zvědavosti :­-­).
Odpovědět0  0
TWK | 24.6.20089:00
hm, tohle me moc neoslovuje, nevite prosim na kdy se planuje vydani tech novych Androidů ? Podle toho co jsem zatim videl by temhle wm skatulim meli s prehledem natrhnout *****. Koupil bych to spis nez wm, ale netusim kdy to bude k dostani ? Prvni ma byt nějaký HTC Dream, nebo jiny ?
Odpovědět0  0
www.androidforum.cz | 16.1.20098:22
Ahoj za novinkama o android telefonech, se muzes vydat na http:­/­/androidforum.cz coz je nejvetsi android diskuzni forum v ČR :­) BTW: je to opravdu revoluce ;)
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.